'Mahzen-5' Operasyonu: 18 şüpheli yakalandı 'Mahzen-5' Operasyonu: 18 şüpheli yakalandı

Edinilen bilgiye göre;  Fevzipaşa Mahallesinde meydana gelen Oto Hırsızlığı ve Motosiklet hırsızlıkları ile ilgili Didim Asayiş Büro Amirliğinin yapmış olduğu titiz çalışma sonucunda Nazkent ve Çağan sitelerinde site sakinlerinden olmayan beş şahsın dolaştığı tespit edildi. Yapılan çalışmada şahısların; A.T., M.T.E., E.A.Ö., S.Ç. ve E.Ç. isimli şahıslar olduğu tespit edildi. Nazkent Sitesi,  Çağan Sitesi ve bu mevkideki tüm kamera görüntülerinin incelenmesi sonucu yapılan titiz çalışmalar neticesi çalınan otomobil içerisinde otomobili çalan şahıslar ile birlikte yakalandı. Yine şüpheli şahısların beyanları doğrultusuna çalınan motosiklette temin edildi.
Şüpheli şahıslarla yapılan mülakatta Fevzipaşa Mahallesine motosiklet çalmak amacıyla gittikleri keşif sırasında  Nazkent sitesinden çalınan otoyu, Çağan Sitesinden çalınan motosikleti görünce ikiye ayrılarak M.T.E. ile E.A.Ö. motosiklet hırsızlığını gerçekleştirdiği; A.T.  isimli şahsın otoyu kapısını tornavida ile açıp  düz kontak yaparak  çalarken S.Ç. ve E.Ç. isimli şahısların gözcülük yaptığı anlaşıldı.
Çalınan oto ve motosiklet sahiplerine teslim edildi. Beş şüpheli gözaltına alınarak sevk edildikleri adli mercilerce A.T., M.T.E. tutuklanarak cezaevine teslim edilirken,  diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
HABER: ELİF DİKBAŞ