Muğla Orman Bölge Müdürlüğünün 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Gününde 24 ayrı noktada fidan dikim etkinliği gerçekleştirileceği açıklanırken, Aydın’daki fidan dikim noktaları belli oldu.
Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde 11 Kasım Milli Ağaç bayramı öncesi tüm hazırlıklar tamamlandı. Bölge Müdürlüğünün sorumluluk alanında bulunan Muğla ve Aydın illerinde 24 ayrı noktada fidan dikim etkinliği gerçekleştirilecek. Orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma gününde Muğla ve Aydın illerinde 300 bin fidanın toprakla buluşturulacağını belirterek 11 Kasım Perşembe günü herkesi fidan dikmeye davet etti. Muğla ve Aydın illerinde tüm fidan dikim noktalarındaki etkinlikler 11 Kasım Perşembe günü saat 14.00 de başlayacak. Fıstıkçamı, kızılçam ve servi türlerinin yanında ceviz, badem, keçi boynuzu ve defne gibi gelir getirici türlerden oluşan binlerce fidan 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Gününde toprakla buluşturulacak.
Aydın’ın 13 yerinde fidan dikilecek
Dikim noktaları, Aydın Orman İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanındaki merkez Efeler ilçesiyle birlikte Germencik, Karpuzlu, Koçarlı, Söke, Kuşadası ve Didim’de ise Adnan Menderes Üniversitesi Didim Yerleşkesi olarak belirlendi.

Didim'de Pazar günü Elektrik Kesintisi Didim'de Pazar günü Elektrik Kesintisi