Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Dünyagöz Hastanesi arasında hizmet protokolü imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında odaya kayıtlı esnaf ve birinci derece yakınlarına göz sağlığı hizmetlerinde %10 ile %20 oranında indirim uygulanacak.

ŞOFÖRLER ODASI YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU ŞOFÖRLER ODASI YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası, göz sağlığı alanında son teknolojik cihazlarla hizmet veren Dünyagöz Hastanesi ile oda üyeleri ve personeller için hizmet sözleşmesi imzaladı. Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası makamında gerçekleşen imza törenine Didim Şoförler Odası Başkanı Savaş Cengiz ve Dünyagöz İzmir Hastanesi İş Geliştirme Uzmanı Fatma Topaloğlu Karaca katıldı.

Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz, imzalanan protokol ile üyelerinin göz hastalıkları ile ilgili kaliteli ve hızlı çözüme indirimli kavuşma imkanı sağlandığını söyledi. Cengiz, “Bu protokolden oda üyelerimizin yanı sıra birinci derecede yakınları da yararlanacak. Oda üyelerimize birer kimlik kartı vermiştik. Üyelerimiz bu kartla kendisi yada birinci derece yakınları Dünyagöz İzmir Hastanesi’ne giderek tedavi olabilecekler. Muayene ve tetkik hizmetlerinde %20, lazer ameliyat, genel ameliyat ve özellikli ameliyat hizmetlerinde ise %10 indirim uygulanacak. Bu protokolün odamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Dünyagöz İzmir Hastanesi İş Geliştirme Uzmanı Fatma Topaloğlu Karaca ise yeni bir sağlık protokolü imzalamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti. Protokol kapsamında bilgiler veren Karaca, “Dünyagöz, hastalara sağlayacağı hizmetleri profesyonel bir sağlık kuruluşu olmasının gerektirdiği sorumluluklar içerisinde bu konudaki tüm tıbbi kurallara ve mevzuat-standartlara harfiyen riayet ederek yerine getirecek ve ayrıca bu hizmetleri en güvenilir biçimde, zamanında ve eksiksiz yerine getirmek için gayret gösterecektir” dedi.

Haber: ELİF DİKBAŞ