DENİZ AKTAŞ: AÇIK AÇIK SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYORUM DENİZ AKTAŞ: AÇIK AÇIK SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYORUM

Didim Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Hikmet Atilla görüşmelerde Didim'de turizm sektörünün mevcut durumu ve turist aldığımız bölgeler hakkında bilgiler paylaştı.

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş Nitelikli otel ve yatak sayıları her geçen gün artan Didim'in turizm yatırımı için önemli avantajlara ve geniş alanlara sahip olduğunun altını çizdi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Didim ve Çeşme'de mega proje olarak duyurduğu turizm altyapısına dönük çalışmaları olduğunu hatırlattı. Başkan Erbaş, Bakan Mehmet Nuri Ersoy tarafından; doğaya saygılı, geri dönüşüme duyarlı, yatay mimari uygulanmış, 12 aylık turizmin gerektirdiği alt yapı ve ürün çeşitliliğine sahip olduğu ifade edilen projelerin bölge ve ülke turizmi için de önemli bir dönüşüm gerçekleştireceğini dile getirdi.

Türkiye'nin büyük turizm yatırımcıları, otel zincirleri ve havayolu şirketlerinin yöneticilerini Didim'de ağırlamak istediklerini ifade eden Erbaş, İlçemizin turizm ürünleri, fırsatları ve mevcut yatırımları yerinde göstermek ve bilgilendirmek istediklerini söyleyerek yatırımcı grupları  Didim'e davet etti.

Mayıs ayı içerisinde turizm yatırımcılarının katılacağı organizasyonu yakında kamuoyu ile de paylaşacaklarını ifade etti.

TTYD Başkanı Oya Narin, ve Limak Turizm Grubu Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu Didim'i tanıdıklarını ve potansiyelinin farkında olduklarını söyledi. Yapılacak organizasyonda olmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti, ziyaret ve davet için Ticaret Odası Yönetimine teşekkür etti.