Türkiye’nin değişik il ve ilçelerinden gelerek ve engellilerin adını kullanarak yardım adı altında çeşitli çalışmalar yapanlara karşı DİYED Başkanı Bedri Altıntaş’tan dikkatli olunması çağrısında bulundu.
Dernek Başkanı Altıntaş, yıllardır Didim’de faaliyet gösteren kendi derneklerinin bu tür çalışmalar içine girmediğini, yaptığı tüm çalışmaları basın yoluyla ve sosyal medya yoluyla halka duyurduğunu dile getirdi.
Çeşitli dönem ve zamanlarda değişik yerlerden gelerek çeşitli adlarla engellilerin ya da derneklerin adını kullanarak suistimal amaçlı çalışmalar yapıldığını ifade eden Altıntaş “İlçemizde Engelliler ve ailelerine yönelik çalışma yapan tek dernek var; o da bizim kurduğumuz ve halen faaliyette olan derneğimizdir. Bizim çalışmalarımızı da tüm Didim halkı biliyor ama ne yazık ki gerek derneğimizin adı, gerekse benim şahsı adımı kullanarak bazı suistimal edilen durumlar yaşandı ve yaşanmaya da devam ediyor. Didimli vatandaşlarımızdan ve esnaflarımızdan bu tür durumlara karşı uyanık davranmalarını ve bu tür kişilere de karşı taviz vermemelerini istiyoruz.” dedi.
HABER: ELİF DİKBAŞ

ODA BAŞKANI ŞAM, DÜNYA ŞOFÖRLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI ODA BAŞKANI ŞAM, DÜNYA ŞOFÖRLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI