TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilcisi Hasan Kuru, Kızılcaköy’de bulunan Keyif Bahçesinde Emek Ödülleri gecesi düzenledi. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği gecede meslekte 25, 30 ve 40 yılını tamamlayan mühendislere plaket verildi.
Geceyle ilgili açıklamaya yapan TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilcisi Hasan Kuru, “TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği Jeoloji Gecesi ve Emek Ödülleri Töreni meslektaşlarımızın ve misafirlerimizin geniş katılımlarıyla Keyif Bahçesi Restaurant' ta gerçekleştirildi. 


Pandeminin hafiflemesi sonrası mesleğimizin ve meslektaşımızın birlik beraberliği adına hepberaber ve mutluluk içerisinde bir geceyi geride bıraktık. 
Geceye, tebrik maili gönderen Aydın Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy' a, tebrik telgrafı gönderen  Aydın Milletvekilimiz Sayın Aydın Adnan Sezgin' e, çelenk göndererek tebriklerini ileten Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çercioğlu'na, Didim Belediye Başkanımız Sayın A. Deniz Atabay' a, İncirliova Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Kaya' ya ve Germencik Belediye Başkanımız Sayın Fuat Öndeş'e teşekkür ederiz. 
Misafirimiz olarak katılım gösteren Basınımızın Güzide temsilcileri Ergün Korkmaz,  Fatma Yazıcı,  Zeynep Tunç,  Abdurrahman Fırat,  Cengiz Toprak, Hüsamettin Kaçar ve Refik Sazan' a bizleri onurlandırdıkları için teşekkür ederiz. Katılım göstererek bizleri yalnız bırakmayan Türk Dünyası Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Aydın İl Başkanı Rıza Karaymir'e, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Aydın Şubesi Başkanı Meslektaşımız Keriman Yılmaz' a teşekkür ederiz. 
Aydın İl Temsilciliğimizin düzenli olarak gerçekleştirdiği Jeoloji Gecesi, İftar yemeği ve benzeri organizasyonların birlik, beraberlik ve kaynaşma açısından Meslek camiamız için önemini bir kez daha vurgulayarak, gecemize katılım gösteren Başkanlarımız Sayın Ali Ergin'e, Sayın Hüsnü Oğuz Öney' e, mesaj göndererek tebriklerini ileten Sayın Salim Yüzeroğlu'na ve İzmir Şube Başkanımız Sayın Koray Çetin Önalan'a teşekkür ederiz. 
Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği faaliyet ve çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan,  organizasyon ve birlikteliklerde hep yanımızda olan tüm meslektaşlarımıza canı gönülden teşekkürü borç biliyoruz.” ifadelerini kullandı.

ODA BAŞKANI ŞAM, DÜNYA ŞOFÖRLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI ODA BAŞKANI ŞAM, DÜNYA ŞOFÖRLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI