YENİ BİR DİDİM HİKAYESİNİ BİLİKTE YAZACAĞIZ YENİ BİR DİDİM HİKAYESİNİ BİLİKTE YAZACAĞIZ

Düzenlediği fuarlar ile her yıl binlerce yabancı yatırımcıyı yerli iş ortakları ile bir araya getiren Hyve Group, 9 – 12 Şubat 2022 tarihleri arasında turizm profesyonelleri ile tatil tüketicilerini 25’inci kez EMITT Fuarı’nda ağırlayacak. 
25. EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, bu yıl T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın kurumsal sponsorluğunda, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin (TTYD) iş ortaklığında düzenleniyor.
EMITT, ülke tanıtımına, turizm sektörünün gelişmesine ve ivme kazanmasına fayda sağlarken ülkemizde tatil anlayışının, erken rezervasyon avantajlarının benimsenmesinde de etkin rol oynuyor. Hem katılımcılar hem de tüketiciler için sektörel bir okul niteliği taşıyan EMITT bu sene de tüm katılımcılar için değer yaratacak, birbirinden faydalı içerik ve iş birlikleri ile sektöre öncülük edecek. 
EMITT İlk Kez Sağlık Turizmine Ev Sahipliği Yapacak
25.EMITT Fuarı, bu yıl ilk kez sağlık turizmi profesyonellerine yer verecek. Yabancı alıcılara ve ziyaretçilere sağladığı turizm ürün ve iş birliği imkânlarını çeşitlendiren EMITT Fuarı, Türkiye’nin sağlık turizminin de dünyaya açılan kapısı olmayı hedefliyor.
2022 yılında ise sağlık turizminde yeniden hızlı bir büyüme hedefi ve beklentisi bulunuyor. Önümüzdeki yıl Türkiye turizminde genel hedefler gelen turist sayısının 21,8 milyondan 32 milyona çıkması, turizm gelirlerinin ise 17 milyar dolardan 25 milyar dolara yükselmesi şeklinde ön görülüyor. Sağlık turizminde ise 600 bin hasta ve 750 milyon dolar gelir hedefiyle ilerleniyor.