Bayramlaşmaya giderken adeta savaştılar Bayramlaşmaya giderken adeta savaştılar

İl temsilcisi Hasan Kuru ve Temsilci Yardımcısı Kıvanç Yaşan,  Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş ve Belediye Çalışanları Burak Kaya,  Elif Çoban, Kerim Topçu' ya panelin düzenlenmesi ve gerçekleştirilmesinde bulundukları katkılardan dolayı teşekkür plaketi verildi. 
İl Temsilciliğimi Hasan Kuru,  Yerel idareler ve meslek odası işbirliği için örnek teşkil eden bu çalışma için belediye başkanı ve belediyeye teşekkür etti. Diğer belediyelerle de yerel idare meslek odası işbirliğinin yaygınlaşması gerektiği dile getirildi. 
Yerel idareler ile işbirliğinin, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu ile Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği arasında başladığı ve ilçe belediyesi olarak Germencik belediyesi ile devam edildiği dile getirildi. 
Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş,  faydalı ve güzel bir işbirliği dahilinde panel gerçekleştirildiğini ve kamu yararına çalışılmasına devam edileceği hususu dile getirildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan İl temsilcisi Hasan Kuru, “Jeoloji Mühendisleri meslek odamız ve Kamu- Yerel idare işbirliği çalışmalarının vatandaşlarımız yararına yaygınlaşmasını dileriz.” dedi.
HABER: ELİF DİKBAŞ