ŞOFÖRLER ODASI YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU ŞOFÖRLER ODASI YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

CHP Aydın Milletvekili ve Adalet Komisyonu Üyesi Süleyman Bülbül, 2018 Genel seçim ve 2019 Yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın farkla birinci çıktığı Karabük’te İl Başkanı Abdullah Çakır ve Eskipazar İlçe Başkanı Zahit Yarar ile birlikte vatandaşların dertlerini dinledi. 
Emekli olduğunu söyleyen ve maaşının fişini gösteren bir vatandaş, “2 bin 530 lira emekli maaşı alıyorum. Bu parayla diğer emekliler gibi ben de geçinemiyorum. Ama bu halkın takdiri yani benim gibilerin… Bize verdikleri para bu işte. Emeklilerden 2 bin lira alan da var bin 800 lira alan da var. Bize verilmeyen paralar Suriye’ye Afganistan’a ABD’ye gidiyor ama biz aç geziyoruz burada. Cumhurbaşkanı aç yok diyor ama emekliler aç geziyor. Hiçbir emekliyi getirip burada konuşturamazsınız, konuşamazlar. AKP’li milletvekilleri buraya gelmiyor. Elimde kağıt bekliyorum ama gelmiyorlar. Kendileri bilir, en iyi sandık bilir” diyerek isyan etti.  
Bir başka vatandaş da, “AKP’li kimse buraya gelmiyor. Gelseler de zaten iş yapmıyorlar. Bizi açlığa talim yaptılar” dedi.