Didim’de "Genç Şefler Yemek Yarışması" düzenlendi Didim’de "Genç Şefler Yemek Yarışması" düzenlendi

Akbük’te yağan her yağmurda özellikle 1001 caddede bulunan iş yerleri sular altında kalırken, esnaf binlerce lira zarara uğruyor. 1001 cadde üzerinde biriken yağmur suları trafiği ve yaya geçişini olumsuz yönde etkiliyor.
Sevindiren müjde Büyükşehir’den geldi
Akbüklüleri sevindiren müjde ise Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden geldi. Büyükşehir, 1001 Cadde üzerinde 7 yerde yağmur tahliye kanalları açarak, yağmurda biriken suları denize deşarj etme çalışmalarını başlattı.
Akbük Türkan Saylan Kültür Merkezi mevkiinden başlayarak, Kumkent’e kadar uzanan 1001 cadde üzerinde yapımına başlanılan yağmur tahliye kanalları Akbüklü’nün yağan yağmurda çektiği çileyi sonlandıracak.
Büyükşehir Belediyesi’nin yağmur suyu deşarj çalışmaları ile birlikte AYDEM de elektrik kablolarını ve elektrik tellerinin toprak altına alma çalışmalarını birlikte yürüterek, Akbüklü’nün her iş için yolların bozularak zorda kalmasının önüne geçilmiş oldu.
Yağmur suyu deşarj çalışmalarının ardından Büyükşehir Belediyesi, 1001 caddede yol yapım çalışmalarını başlatacağını bildirdi.
HABER: ELİF DİKBAŞ