Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Didim İlçe Başkanlığı, Muharrem ayı dolayısıyla düzenlediği Aşure dağıtımında her yıl olduğu gibi bu yılda izdiham oldu. Kovid-19 önlemleri kapsamında alınması gereken sosyal mesafe önlemi de unutuldu. 
İlçe binası önünde dağıtılan aşure dağıtımına CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Başkan Yardımcıları Zeynel Şener, Yusuf Deveci, CHP’li meclis üyeleri, partililer, bazı STK ve siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Aşure dağıtımı öncesi konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak, “Geleneksel aşure ikramımızı paylaşmak için bir araya geldik. Aşure pişiren İlçe Kadın Kollarımızın emeklerine sağlık. Yiyenlere de şifalar olsun.” dedi.
CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ise; “Aşure ikramında bizleri bir araya getiren, kardeşliğin lokmasını bize paylaştıran Didim İlçe Başkanlığımıza çok teşekkür ederim. Muharrem ayı bittiğinde yapılan, kerbela şehitlerimizi andığımız aşure gününde bir aradayız. Acılar elbette ki anılmalı, unutulmamalı nedeni de bir daha bunların yaşanmaması için.. Hz. Hüseyin’in mücadelesi, adaletin mücadelesidir. Sadece Müslümanlığın değil tüm insanlığın  örnek alması gereken mücadeledir.” ifadelerini kullandı. 
Aşure, CHP Didim Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 2 günlük bir çalışma sonrasında hazırlandı. Pişirmek için Didim Cemevi mutfağından yararlan kadınlar, Cemevi yönetimine de teşekkür etti. 
Haber: Elif Dikbaş

DENİZ AKTAŞ: AÇIK AÇIK SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYORUM DENİZ AKTAŞ: AÇIK AÇIK SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYORUM