Didim’de gerçekleşen ziyaretler kapsamında 81 ilin kadın kolları başkanları, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette CHP Kadın Kolları Genel Sekreteri Mehtap Yücel, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, CHP Didim Kadın Kolları Başkanı Arzu Barutçu, CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak ve ilçe yöneticileri, 81 ilin kadın kolları başkanları ve başkan yardımcıları yer aldı. 
Makam odasında gerçekleşen ziyarette kadınları Başkan Atabay’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Yusuf Deveci ve Zeynel Şener karşıladı. Başkan Atabay, 81 ilin kadın kolları başkanlarını temsilen CHP Kadın Kolları Genel Sekreteri Mehtap Yücel’e çiçek takdim etti.
“Partinin her şeyden önce enerji kaynağısınız”
Belediye bahçesinde devam eden programda konuşma yapan Başkan Atabay, “Kadın Kolları Genel Başkanımız Sayın Alin Nazlıaka, parti meclis toplantısı nedeniyle aramızda bulunamıyor. Çok önemli bir buluşma. Bütün samimiyetim ve içtenliğimle söylüyorum ki sabahtan beri çok oldukça heyecanlıyız. Partide herkes üzerine düşen görevi yapıyor. Partimizin asli unsuru olan kadınlarımız, partinin tamamına güç veriyorsunuz. Türkiye’nin neresine gidip partimizi ziyaret etsek, kadın elinin değmediği, olmadığı bir yerde gerçekten bereket olmuyor. Enerji olmuyor. Sizler partinin her şeyden önce enerji kaynağısınız. Bundan dolayı sizleri kutluyorum. Her zaman için seçimlerde öncülüğü sizler yapıyorsunuz. Geri kalan dönemlerdeki parti içerisindeki uyuşmazlık ve aksaklıklarda çok önemli bir birleştirme görevi üstleniyorsunuz. Belki de bu kadınların doğasından gelen bir özelliktir. Ama bunu siyasette görüp kullanmak çok daha önemlidir. Yolunuz ne zaman Ege tarafına düşerse biliniz ki burada sizleri bekleyecek bir parti örgütü ve belediye vardır. Her ikisini daha da kuvvetlendirerek devam ettireceğiz. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi gerçekten aydın, Atatürkçü, laik ve sosyal demokrat insanların gerek çalışma süreleri içerisinde gerekse de başka illerde ilçelerde yaşayıp, emekli olduktan sonra Didim’e yerleşme hayaliyle gelip burada yaşayan insanların oluşturduğu Kuvayi Milliye ruhunun ilçenin dört bir tarafında hissedebileceğiniz ve Atatürkçü insanların ışıldayan gözlerini görebileceğiniz bir ilçedir. Hepiniz güzel ilçemize hoş geldiniz.” dedi.
“Seçim startı veriyoruz”
CHP Kadın Kolları Genel Sekreteri Mehtap Yücel, “Nazik davetiniz ve bu güzel ağırlamanız için81 İl Kadın Kolları olarak çok teşekkür ederiz. Didim çok göç alan bir yermiş. 81 ilden kadın kolları başkanlarımızı buraya getirerek, bütün temsilcisi gibi kalacaklarını düşündük. Kuşadası’nda yapacağımız “Kotalar bize dar hedefimiz iktidar” toplantısı seçim startı veriyoruz ve bunu Ege’den başlatıyoruz. O yüzden bizim için çok değerli.. Bu güzel ağırlamanız için çok teşekkür ediyorum.” dedi.
HABER: ELİF DİKBAŞ

Uyuşturucu madde ele geçirildi Uyuşturucu madde ele geçirildi