Yürüyüşte, bandonun çaldığı marşlar eşliğinde anaokulu öğrencileri ve velileri ellerinde bayraklar ile Cumhuriyet Bayramı coşkusunu Didimlilerle paylaştı.
Didim Çocuk Akademisi öğrencileri, Didim Yeni Mahalle Parkı amfi tiyatrosunda Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına saygı duruşunda bulunarak, İstiklal Marşını okudu.
“Cumhuriyetimizin 98.yılını kutluyorum”
Cumhuriyet Bayramı gösterileri başlamadan önce Didim Çocuk Akademisi Müdürü Eda Demir tarafından yapılan konuşmada "Devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyeti bizlere armağan etmiştir. Esas görev gelecekte ülkemizin yönetiminde söz sahibi olacak olan siz değerli çocuklara düşmektedir. Çocuklar bunun için çok çalışın ve ülkemizin aydınlık yarınlarının ışığı olun. Cumhuriyetimizin 98.yılını kutluyor. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi sonsuz minnet şükran ve rahmetle anıyorum.” dedi.
Konuşmanın ardından minik öğrenciler gösterilerini sergiledi. Çocuklar gösterilerini sergiledikten sonra Didim Belediye düğün salonunda "Cumhuriyet Çocukları" isimli resim sergisinin açılışı gerçekleşti. Açılış, Didim Belediye Başkan yardımcısı Öznur Gündoğdu, Didim Cemevi Başkanı Hüseyin İlhan, DİYED Başkanı Bedri Altıntaş ve Didim Çocuk Akademisi Müdürü Eda Demir tarafından gerçekleşti.
HABER: ELİF DİKBAŞ

ODA BAŞKANI ŞAM, DÜNYA ŞOFÖRLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI ODA BAŞKANI ŞAM, DÜNYA ŞOFÖRLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI