Didim Turizm Derneği (DİTUR), geçtiğimiz ay gerçekleşen olağan genel kurulu sonucu oluşan yeni yönetimi, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul’u ziyaret etti. Dernek Başkanı Mustafa Şentürk ile dernek yöneticileri ilk olarak Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ı ziyaret etti. Ziyarette turizmle ilgili fikir alışverişi yapıldı. Başkan Atabay, Turizm Derneği yeni yönetimine başarılar diledi.
“Ortaklaşa çalışmaya devam edeceğiz”
Didim Turizm Derneği Başkanı Mustafa Şentürk ve dernek yöneticileri, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul’u ziyaret etti. 
Ziyarette DİTUR Başkanı Şentürk, genel kurula katılan Başkan Erul’a teşekkür ederek, “Didim ile ilgili her türlü konuda oda başkanımızla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Gerek turizm gerekse esnaflar konusunda öneriler alıp sorunlara birlikte çözüm arıyoruz. Bu noktada kendisinden de her türlü desteğini gördüğümüz oda başkanımız Erul’la güzel bir noktada buluşuyoruz. Bugün de yine yeni yönetimle tanışma ve fikir alışverişinde bulunduk. Didim için ortaklaşa çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul ise Turizm Derneğinin yeni yönetim kuruluna başarılar dileyerek, Didim için yapılacak her türlü çalışmada yer alacaklarını ifade etti.

HABER: ELİF DİKBAŞ

ŞOFÖRLER ODASI YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU ŞOFÖRLER ODASI YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU