19 Mayıs özel klip projesi hakkında konuşan projenin yapımcısı, yönetmen ve aynı zamanda gazetecilik de yapan Umut Kaşan; İş hayatına yeni atılmış, gençlerin usta çırak ilişkilerinden yola çıkılarak hazırlanan, her bir sahnesinde birbirinden özel mesajlar verdiklerini iyi bildiğim bu klip Didimli gençlerin başarısıdır. Klibin Ana Sponsoru olmanın da ötesinde bizler de Z’yi seviyoruz. Gençlerimize inanıyoruz, güveniyoruz,  diyerek çekimler boyunca, her konuda destek ve katkılarını esirgemeyen Didim Lecson Ana Bayi/ Konyalılar Manifatura “Mustafa Süvari”ye Teşekkürlerimizle. Büyük Atatürk dün biZ, bugün onlar “İzindeyiZ”
Bu özel projeyi gençlerle hayata geçirmek için kararlı, inançlı ve de yeterince parasızdık. Artık gençler de iyi biliyor ki önce inanmak, önce kararlı olmak gerekiyor. Motivasyonlarını, neşelerini inançlarını kaybetmesinler her şeyi yaparlar. Bu projenin bir parçası olmaktan çok mutluyum. İlk kez adımın yönetmen olarak yazılmasından daha heyecanlı bir durum yaşadım. Kızım büyümüş ve bana yönetmen yardımcılığı yapmıştı. Çok çabuk büyüyorlar ve genç olmak gerçekten çok kıymetli.
Onun adını oraya yazarken başta kendi kızım ve süreçte temas ettiğim, fikirlerini aldığım kurgusal çekimlerini yaptığım tüm genç arkadaşlarım, gelecekte işlerinde ve mesleklerinde çok başarılı olsunlar dilerim. Gençlerin tek ihtiyacı olan doğru motivasyon. Zira çekimler için kurgusal rol yapsalar da utulmaz, yüksek manevi değeri olan arşiv niteliğinde olan bu klipte yer alan tüm oyuncular gerçekten o işlerde çalışan gençlerdi. Gençleri #seviyoruZ, onlara inanıyoruZ, birlikte bir proje geliştirmekten mutluyuZ ve eminim dün biz, yarın onlar izindeyiZ. ‘ dedi
Didim Lecson Ana Bayi/ Konyalılar Manifatura Ana Sponsorluğunda çekilen klibin şarkısı Goca Dünya isimli şarkıyı Didim’in sevilen Solisti Seher Yaraş yeniden yorumladı ve klipte de oynadı. Klipte gençlerin içindeki patlamaya hazır fakat mutsuz enerjiyi simgeleyen rolde yer alan sevilen vokal Seher Yaraş ‘ Gençlerle birlikte çalışmaktan çok mutluyum. Gençler klipteki rolüm için beni yönlendirirken, bana  sürekli olarak ‘ Seher Abla daha psikopat bakmalısın, mimik yapma, gerçekten mutsuzsun, ama içinde patlamaya hazır bir enerji var ‘ dediler. Bence en anlamlı rol benimdi. Kurguları gereği yine bir başka genç bu mutsuz enerjiye destek oldu, onun elinden tutup sahneye aldı. Gençlerin sanatla, resimle, müzikle ilgilenmeleri beni de çok mutlu ediyor’ dedi.
Klibin URL’si:

Aydın’daki barajlar suya hasret Aydın’daki barajlar suya hasret