Sergi açılışına Aydın Tarım Orman İl Müdür Yardımcısı Yılmaz Bozkır, Didim Tarım Orman İlçe Müdürü Alamettin Hatipoğlu, Didim Milli Eğitim İlçe Müdürü Şakir Sait Üstündağ, AKP Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ve yönetimi, Didim Turizm Derneği Başkanı Mustafa Şentürk, Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız ve vatandaşlar katıldı.
Sergi açılışının ardından bilgilendirme yapan Aydın Tarım Orman İl Müdür Yardımcısı Yılmaz Bozkır, Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması 2009'dan bu yana düzenlendiğini belirterek, “Bu yıl 12.si düzenlenen yarışmada; tarımın, toprağın ormanın, suyun önemi konusunda duyarlılığın geliştirilmesi, tarımsal gelişmeler ile tarım, orman, doğa, çevre ve insan ilişkilerini, estetik ve öznel bakış açılarıyla belgesel olarak arşivlerde yerini almasını hedeflendi. 
12. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışmasının konusu; tarım, hayvancılık, orman, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası her türlü tarım hareketliliğinin işlenmesi, üretici, çiftçi, köylü ve köy yaşamına dair her türlü faaliyetleri oluşturdu.
12. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması Sonuçları 12. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması, "Genel" "Çiftçi" "Öğrenci", "Tarım ve Orman Bakanlığı Çalışanları", "DenizBank Çalışanları ve bu yıl konusu "Çiftçi Varsa Hayat Var olan "Tema olmak üzere 6 farklı kategoride gerçekleştirildi
12. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışmasına bu yıl 6 kategoride toplam 606 katılımcı 3997 eserle katıldı. Seçici kurul tarafından 19 eserin ödül alması uygun görülürken, 83 eser de sergileme ve albüm çalışması için belirlendi. Ayrıca ödül alan eserlerden bir tanesi Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli tarafından Tarım ve Orman Bakanlığı Özel Ödülüne layık görüldü.” dedi.
İl Müdür Yardımcısı Bozkır, serginin, Apollon Tapınağı’nda bulunan Hisar Mahalle Muhtarlığı önündeki alanda 11 Ağustos Perşembe gününe kadar açık kalacağını belirtti.

HABER: ELİF DİKBAŞ

Turizm Haftası kutlamaları başladı Turizm Haftası kutlamaları başladı