SANAT MERKEZİ’NDE YAZAR-OKUR BULUŞMASI SANAT MERKEZİ’NDE YAZAR-OKUR BULUŞMASI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından gerçekleştirilen Didim Amfi Tiyatro’nun ikinci gününde ünlü sanatçı Melek Mosso sahne aldı.
Konsere Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve eşi, Belediye Başkan Yardımcıları Öznur Gündoğdu, Yusuf Deveci ve Zeynel Şener, bazı siyasi parti ve STK temsilcileri, belediye meclis üyeleri ile birim müdürleri katıldı.
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay konser öncesinde yaptığı konuşmada, “Didim iki gündür harika, bunu herkes görüyor ve duyuyor. Şu tabloyu buradan bakın, yüreğiniz kıpırdar, bu tabloyu çok özledik. Biz Didim’in rantını kimseye yedirmek, yedirmeyeceğiz. Bunu duymayanlar duysun. Biz hep uyanık kalacağız. Bugün burayı dolduranlar Atatürk’ün ilkelerini korumaya devam edecektir. Bu konser ve sanat faaliyetlerimiz artarak devam edecek" dedi.
Konuşmanın ardından sahne alan Melek Mosso hareketli şarkılarıyla amfi tiyatroyu dolduranları unutulmaz bir gece yaşattı. Tiyatronun bahçesine kurulan 3 ayrı dev ekranda konser canlı verilirken, yeşil alan içerisinde oturan vatandaşlar konseri dinledi.

HABER: ELİF DİKBAŞ