Didim Cadde Bistro kafede gerçekleşen kahvaltıya Kulüp Başkanı Özgür Makasçıoğlu, kulüp yöneticileri ile basın mensupları katıldı. Kahvaltının ardından konuşan Makasçıoğlu ilk olarak yeni yönetim kurulunu tanıtırken “Genel kurulumuz yaparak yeni bir yönetim kurulu oluşturduk. Eski yönetiminden Delil Salgut arkadaşımız bizimle; diğer arkadaşlarımız yeni isimler. Bu anlamda Delil Salgut ve Aytekin İren as başkan, Emin Ayyıldız İdari işlerde sorumlu başkan yardımcısı, Serkan Kaptan Mali işlerden sorumlu başkan yardımcısı, Yemen Baran Futbol şube sorumlusu oldu. Yönetim kurulu üyelerimizden Samet Temiz sosyal sorumluluk, Nazım Saygın ve Serkan Gümüşsuyu ise altyapıdan sorumlu olarak görev alacaklar.  Denetleme kurulumuzda ise Murat Hasan Garip, Salih Arısoy ve Serhat Gülen görev aldı. ASKF kulüp delegeleri olarak Memduh Sungur, Ömür Makasçıoğlu ve Süleyman Başboğar görev yapacak.” dedi.


“KENDİ FUTBOLCULARIMIZLA MÜCADELE EDECEĞİZ”
Kulüp olarak geçen yıl bekledikleri başarıyı elde edemediklerini kaydeden Makasçıoğlu “Geçen yıl 298 bin TL bir bütçemiz oldu ama başarı gelmedi. Genel kuruldan öncede neden başarısız olduğumuzla ilgili birçok dedikoduyu önlemek adına bir açıklama yaptık ve bu sesler kesildi. Şimdi ise yeni yönetim kurulumuzla neleri yapabiliriz, altyapıdan nasıl futbolcu kazanabiliriz ve başarı nasıl gelir ona ele aldık. Bu sezon Didim’in kendi futbolcularıyla mücadele etmeyi planlıyoruz. Didimspor bu sezon ligde yok; Yenihisarspor ise geçen yıl katılmamıştı; bu yılda olmayacak gibi… Biz bu noktada belirlediğimiz plan dahilinde çalışmalar yapacağız.” dedi.
“AĞUSTOS’UN İKİNCİ HAFTASI SEZONU AÇACAĞIZ”
Kulüp Başkanı Özgür Makasçıoğlu yeni bir antrenör için birkaç kişiyle görüştüklerini ifade ederek “Takımı oluşturma noktasında gayretlerimiz var. Eylül’ün ikinci haftası sezon başlayacak. Ağustos ayı ortalarına kadar takımı oluşturma ve sezonu açmak istiyoruz. Bu anlamda görüşmeler yapacağız.” dedi.
“SPONSOR GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR”
Kulübe bir sponsor kazandırma anlamında da görüşmeler yaptıklarını ifade eden Makasçıoğlu, bu noktada görüştükleri 2-3 firma olduğunu kısa sürede bununda netleşeceğini söyledi. Didim Belediyespor yönetimiyle güzel bir birlikteliğin kurulduğunu da kaydeden Makasçıoğlu süreç içerisinde ikili ilişkilerin daha da gelişeceğini umduğunu belirtti.
HABER: ELİF DİKBAŞ

DİDİM SPOR’UN MAÇI VAR! DİDİM SPOR’UN MAÇI VAR!