Rıdvan Arda, Didim Belediyespor Başkanı Murat Küçüker, Başkan Yardımcısı Av. Sercan Saygın ve Spor Branşları Sorumlusu Evren Ermurat ile birlikte İstanbul'a gitti.
Futbolun içinden gelen Murat Başkan ve ekip arkadaşları genç sporcuyu yalnız bırakmayarak Didim Belediyespor'da alt yapıya verdikleri önemi gösterdi. Kadıköy Dereağzı alt yapı tesislerine ulaşan yöneticiler ve Rıdvan Arda’yı Fenerbahçe alt ypaılardan sorumlu teknik direktör ve koordinatör Tahir Kıran, Taner Yapağcı, Fenerbahçe U-26 takımı hocası yardımcı Semih Şentürk karşıladı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Didim Belediyespor yönetimi;  “Bizleri çok iyi karşılayan, misafir eden başta Fenerbahçe alt yapılardan sorumlu teknik direktör/koodinatör Tahir Karapınar ve Taner Yapağıcı, U-16 Fenerbahçe takımının hocası yardımcı Semih Şentürk'e çok çok teşekkür ediyoruz.
Fenerbahçe tesislerinde Rıdvan Arda'nın yeteneğiyle, milli takımlara ve a takıma kadar yükseleceğini söyleyen Tahir Kıran hocamız bizlere büyük moral verdi.
İşte gerçek bu!
Alt yapıları göstermelik değil, gerçek anlamda Didimli gençlerimiz daha çok çalışacaklar, daha çok spor terbiyesini irdeleyecekler, gerçek anlamda profesyonelliğin bizden istediklerini kat kat önlerine sunacağız. Spor ahlakımız en önde olacaktır. Her ne olursa olsun çocuklarımızı ve gençlerimizin  bizden istedikleri maddi ve manevi şartlarını görmezden gelmeyeceğiz...
Adımlarımız, geleceğimizin bir parçasıdır. Biz büyük bir aile olma yolunda, Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği "Ben sporcunun çalışkan ve ahlaklısını severim." sözüyle yola çıktık...
Rıdvan Arda'yı keşfeden, yetiştiren alt yapı hocamız Mustafa Külle öğretmenimiz en büyük alkışı hak ediyor. İyi ki varsınız... Rabbimiz, camiamız için yar ve yardımcımız olsun.” İfadelerini kullandı.
HABER: ELİF DİKBAŞ

ALTINKUM SPOR'DA UMUDA YOLCULUK DEVAM EDİYOR ALTINKUM SPOR'DA UMUDA YOLCULUK DEVAM EDİYOR