ALTINKUM SPOR ÇIKIŞINI SÜRDÜYOR ALTINKUM SPOR ÇIKIŞINI SÜRDÜYOR

Didim Spor Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Polat tarafından yapılan basın toplantısında yeni yönetim kurulu üyeleri basına tanıtıldı. Yönetim kurulu listesinde; A.Deniz Polat, Cezmi Arslan, Mustafa Teke, Serap Ceyhan Şen, Ergin Yarıcı, İbrahim Tekindağ, Mehmet Çelik, Eşref Yalçın, M. Soner Şafak, Hasan Bayrak, Didim Spor Kulüp Müdürü Özkan Caymaz yer aldı. 
“Yolumuza devam etmek istiyoruz”
Basın toplantısında açıklama yapan Kulüp Başkanı Deniz Polat, “Didim’de sporu seven bireyler olarak spora katkısı olabileceği yönünde, yeni yönetimle tekrardan sahada olmak istedik. Bu yüzden de derneğimizi tekrardan yaklaşık bir 5-6 aylık süreçte tekrardan faul getirdik ve Didimspor olarak bıraktığımız yerden, sil baştan, 1. Amatörden burada da çok kısa bir sürede bir misafir olarak kalıp yolumuza devam etmek istiyoruz.
“Yönetimde çok değerli insanlar var”
A takımı antrenörüne Yaşar hoca ile anlaştık. Kendisi de buranın değerli bir hocasıdır. Değerli bir kişiliğidir. Benim insan olarak da değer verdiğim biridir o yüzden kendisine de başarılar diliyorum. Yeni bir yönetim kurulu kurduk. Yönetimde çok değerli insanlar var. Önceki yönetimden de arkadaşlarımız var. Yeni arkadaşlarımız da var. Yönetimden 3 arkadaşımız ilerinde kaynaklı aramızda olamadı. Mustafa Teke’yi hepiniz biliyorsunuz. Mustafa gerçekten de spora hizmet etmiş bir dostumuz, arkadaşımız. Sporu seven biri o da bizi kırmadı, yanımızda oldu. Teşekkür ediyorum. Mehmet Çelik ile aynı şekilde bir birey olarak sporu seven biri olarak yalnız olmak istedi. Eşref ve Cezmi bey de sağ olsun kulüp başkanlığı yaptı. Aradığımda da her zaman yanındayım dedi. 
“Ben vicdanen rahatım”
Biz sadece bu sezon olarak değil önümüzdeki 2-3 yıllık planlanmasını yaparak iyi bir yönetimle güçlü bir yönetimle devam etmek istiyoruz. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Yaşanan süreçte bıraktığımız noktada herkes bir şeyler söyledi ama ben geriye dönüp gerçekten de bir şey konuşmak istemiyorum. Bizim yanımızda olan herkes neyin ne olduğunu hangi sebeplerden ötürü bırakmak zorunda kaldığımızı biliyor. Ben vicdanen rahatım o konuda. Bundan fazla da bir şey söyleyemeyeceğim geriye dönük olarak.
“Tek istediğimiz hakkaniyetli, adil bir paylaşım”
Biz sahada olmak istiyoruz. Futbolu seviyoruz. Hiçbir maddi veya siyasi beklenti olmaksızın, sporu seven bireyler olarak Didim’de futbola hizmet etmek istiyoruz. Beklentimiz şöyle yok, yönetim kurulundaki arkadaşlarımız var. Herkes kendi bütçesine göre destekler verecektir.
Didim'deki bütün spor kulüplerine verilmesi gereken desteğin adaletli şekilde verilmesini istiyoruz. Tek istediğimiz hakkaniyetli, adil bir paylaşım bundan öte de bir beklentimiz yok. Herhalde bu da çok zor bir şey değil yani. Didim yönetenlerde istediğimiz sadece ve sadece adil olmaları. Sporu seven insanlara, spora destek veren insanlara adilce yaklaşmaları. 
“Bu hafta sonu maçlarımız başlayacak”
22 tane oyuncumuz var şu anda takımda. Bunun herhalde 19-20’si lokal yani buranın çocuklarıdır. Bu hafta sonu maçlarımız başlayacak. Hocamıza güveniyoruz. İyi bir takım iyi bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Ciddi disiplinli bir çalışma dönemi geçiriyoruz ve burada da kısa bir sürede Mart ayının sonunda bu takım, süper amatör takım olarak üst lige çıkacaktır. Yani çıkmasa da zaten dün hocama da söyledim yani o da bıraksın görevi ben de bırakayım.” dedi.
2019-2020 Süper Amatör ligini grubunda namağlup olarak şampiyon Didimspor, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) oynama hakkını Aydın kulüplerinde Efeler 09 SFK’ya devretmişti.
HABER: ELİF DİKBAŞ