Cumhuriyet Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi'nde meydana gelen olayda 35 yaşındaki Abdülkadir Görmez, silahla 5 el ateş edilerek öldürülmüş, olayın ardından Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri cinayetle ilgili çalışma başlatmıştı.
Yapılan çalışmalar sonucu çevrede incelenen kamera görüntüleri sonucu 9 şüpheli gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan şahısların, Mayıs 2021’de görüştüğü kızın ağabeyi tarafından öldürülen Yusuf Bulgan’ın iki kardeşi ve 7 akrabası olduğu öğrenildi. Öte yandan cinayete kurban giden Abdulkadir Görmez’in ise Mayıs ayında işlenen cinayette Bulgan’ı bıçaklayarak öldüren Murat Görmez’in de amcası olduğu öğrenildi.
Gözaltına alınan şüpheliler adliyeye çıkartılırken, şüphelilerden Yusuf Bulgan’ın kardeşleri E.B. ve A.B. ile akrabaları A.B. ve O.Ç. tutuklanırken diğer şüpheliler ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
HABER: ELİF DİKBAŞ

Didim'de jandarma ekipleri tarafından 5 şüpheli üzerinde uyuşturucu ile yakalandı. Didim'de jandarma ekipleri tarafından 5 şüpheli üzerinde uyuşturucu ile yakalandı.