Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye­si ekip­le­ri ta­ra­fın­dan ger­çek­leş­ti­ri­len ça­lış­ma­lar kap­sa­mın­da gün­cel ola­rak; Efe­ler il­çe­si De­niz­li Bul­va­rı, Tur­gut Özal Bul­va­rı, Vakıf Cad­de­si ve muh­te­lif nok­ta­lar­da, Söke il­çe­si Ağaç­lı, Sa­rı­ke­mer, Avşar, Ba­ğa­ra­sı ve Yamaç Ma­hal­le­le­ri ile İsmet İnönü Cad­de­si’nde, Kar­puz­lu il­çe­si Ulu­ko­nak, Um­cu­lar ve Göl­cük Ma­hal­le­rin­de, Sul­tan­hi­sar il­çe­si Atça Sebze Hali ile Uzun­lar, Mal­ga­çe­mir ve Atça Ma­hal­le­le­rin­de, Köşk il­çe­si Ya­vuz­köy ve Baş­ça­yır Ma­hal­le­le­rin­de, Ye­ni­pa­zar il­çe­si Di­re­cik ve Ka­ra­ca­ören Ma­hal­le­le­ri ile muh­te­lif nok­ta­lar­da, Na­zil­li il­çe­si Ba­yın­dır, Kı­zıl­de­re, Çaylı, Aşa­ğı­ya­ka­cık ve Kes­tel Ma­hal­le­le­ri ile muh­te­lif nok­ta­lar­da, Ger­men­cik il­çe­si Tu­ran­lar ve Boz­köy Ma­hal­le­le­rin­de, İncir­li­ova il­çe­si Acar­lar ve San­dık­lı Ma­hal­le­le­ri ile muh­te­lif nok­ta­lar­da, Ku­şa­da­sı il­çe­si Yay­la­köy Ma­hal­le­si ile muh­te­lif nok­ta­lar­da, Didim il­çe­si Akbük Ma­hal­le­si ile İnönü Bul­va­rı’nda, Çine il­çe­sin­de muh­te­lif nok­ta­lar­da, Ku­yu­cak il­çe­si Gen­cel­li ve Ova­cık Ma­hal­le­le­rin­de, Ka­ra­ca­sı il­çe­si Yazır ve Nar­ge­dik Ma­hal­le­le­rin­de, Ko­çar­lı il­çe­si Çak­mar Ma­hal­le­si’nde, Boz­do­ğan il­çe­si Al­hi­sar ve Dümen Ma­hal­le­le­rin­de, Bu­har­kent il­çe­si Ge­lem­be Ma­hal­le­si’nde eş za­man­lı ça­lış­ma­lar sür­dü­rü­lü­yor.

Fotoğraf (6)-8
Kır­sal ma­hal­le­ler­den kent mer­kez­le­ri­ne kadar yol yapım, bakım ve ye­ni­le­me uy­gu­la­ma­la­rı ara­lık­sız sü­rü­yor. Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye­si ekip­le­ri, plan­lı ça­lış­ma­lar kap­sa­mın­da Aydın’ın bir­çok nok­ta­sın­da eş za­man­lı yü­rü­tü­len ça­lış­ma­la­rı­nı hızla ta­mam­lı­yor.
Aydın Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye Baş­ka­nı Özlem Çer­çi­oğ­lu, tüm il­çe­ler­de ça­lış­ma­la­rın ar­ta­rak devam ede­ce­ği­ni ifade etti. Baş­kan Çer­çi­oğ­lu, “Ay­dı­nı­mız için ça­lış­ma­ya, ya­tı­rım­la­rı­mı­zı ve hiz­met­le­ri­mi­zi hem­şeh­ri­le­ri­miz­le bu­luş­tur­ma­ya devam edi­yo­ruz. Ken­ti­miz ge­ne­lin­de ha­ya­ta ge­çir­di­ği­miz yol yapım ve ye­ni­le­me ça­lış­ma­la­rı­mız ile Aydın’ın ula­şım alt­ya­pı­sı­nın gü­cü­ne güç ka­tı­yo­ruz. Ça­lış­ma­la­rı­mı­zı sür­dü­re­ce­ğiz” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı. - HABER : MAVİ DİDİM GAZETESİ

Fotoğraf (7)-1

Fotoğraf (4)-12

Fotoğraf (3)-8

Akbük’te 500 m² Üzeri 15 Arsa SGK İhalesiyle Satılacak
Akbük’te 500 m² Üzeri 15 Arsa SGK İhalesiyle Satılacak
İçeriği Görüntüle

Fotoğraf (1)-9