Didim’de Ula­şım Üc­ret­le­ri­ne Zam: Yeni Ta­ri­fe 9 Ara­lık’ta Yü­rür­lü­ğe Girdi
Didim’de Ula­şım Üc­ret­le­ri­ne Zam: Yeni Ta­ri­fe 9 Ara­lık’ta Yü­rür­lü­ğe Girdi
İçeriği Görüntüle

Didim’in çeh­re­si Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye­si’nin titiz ça­lış­ma­la­rıy­la gü­zel­le­şi­yor. Ana ar­ter­ler­de ger­çek­leş­ti­ri­len pey­zaj dü­zen­le­me­le­riy­le re­füj­ler bo­ya­nı­yor, yol­lar te­miz­le­ne­rek cadde ve bul­var­la­ra es­te­tik bir gö­rü­nüm ka­zan­dı­rı­lı­yor. Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye­si’nin kendi fi­dan­lık­la­rın­da ye­tiş­ti­ri­len ren­gâ­renk mev­sim­lik çi­çek­ler de il­çe­nin bir­çok nok­ta­sı­nı süs­lü­yor.

Fotoğraf (1) (3)

Ula­şım Da­ire­si Baş­kan­lı­ğı ekip­le­ri de il­çe­de bu­lu­nan oto­büs du­rak­la­rın­da bakım ve te­miz­lik ça­lış­ma­sı ger­çek­leş­ti­rir­ken, sin­ya­li­zas­yon sis­tem­le­ri ile tra­fik lev­ha­la­rı­nın da kont­rol­le­ri ya­pıl­dı. Çevre Ko­ru­ma ve Kont­rol Da­ire­si Baş­kan­lı­ğı’na bağlı ekip­le­rin öz­ve­ri­li ça­lış­ma­la­rıy­la Didim, daha temiz ve dü­zen­li bir gö­rü­nü­me ka­vuş­tu.

Fotoğraf (3) (5)

Aydın ge­ne­lin­de ça­lış­ma­la­rın devam ede­ce­ği­ni be­lir­ten Aydın Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye Baş­ka­nı Özlem Çer­çi­oğ­lu, “17 il­çe­mi­zin ta­ma­mın­da hiz­met­le­ri­mi­ze hız kes­me­den devam edi­yo­ruz. Güzel Ay­dı­nı­mı­za ve kıy­met­li hem­şeh­ri­le­ri­mi­ze hiz­met et­me­yi sür­dü­re­ce­ğiz” dedi.

Ya­pı­lan hiz­met­ler­den mem­nu­ni­yet duy­duk­la­rı­nı dile ge­ti­ren Di­dim­li­ler ise Baş­kan Çer­çi­oğ­lu’na ve Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye­si ekip­le­ri­ne te­şek­kür etti. HABER : ERGUN KORKMAZ