“Na­fa­ka Sa­da­ka Değil Hak­tır”: Ki­be­le Kadın Der­ne­ği’nden Yasa De­ği­şik­li­ği­ne Tepki
“Na­fa­ka Sa­da­ka Değil Hak­tır”: Ki­be­le Kadın Der­ne­ği’nden Yasa De­ği­şik­li­ği­ne Tepki
İçeriği Görüntüle

Didim Şo­för­ler ve Oto­mo­bil­ci­ler Esnaf Odası yö­ne­ti­mi, Tür­ki­ye Şo­för­ler ve Oto­mo­bil­ci­ler Fe­de­ras­yo­nu’nun (TŞOF) 33’üncü Ola­ğan Genel Ku­ru­lu’na ka­tıl­dı. Genel ku­rul­da bir­lik ve be­ra­ber­lik me­saj­la­rı ve­ri­lir­ken, esnaf teş­ki­la­tı­nın da­ya­nış­ma­sı bir kez daha ön plana çıktı. Oda Baş­ka­nı Barış Şam, “Bir­lik­ten doğan gü­cü­müz­le, es­na­fı­mız için ça­lış­ma­ya ve hiz­met üret­me­ye devam ede­ce­ğiz” dedi.

680Be30C Cd18 4684 B4Bf 39396B0A2F03
Tür­ki­ye Şo­för­ler ve Oto­mo­bil­ci­ler Fe­de­ras­yo­nu (TŞOF) 33. Ola­ğan Genel Ku­ru­lu, An­ka­ra'da ATO Cong­re­si­um'da ger­çek­leş­ti­ril­di. Ülke ge­ne­lin­den çok sa­yı­da oda baş­ka­nı­nın, de­le­ge­nin ve si­ya­si tem­sil­ci­nin ka­tıl­dı­ğı kong­re­de, mev­cut Genel Baş­kan Meh­met Yi­ği­ner güven ta­ze­le­ye­rek ye­ni­den baş­kan­lı­ğa se­çil­di. Genel ku­ru­la ka­tı­lan Didim Şo­för­ler Odası he­ye­tin­de Oda Baş­ka­nı Barış Şam, Baş­kan Ve­ki­li Özer Çınar, Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üye­le­ri Nuri Ars­lan, Tay­fun Can­dan, Kadir Kaya, Ercan İnanç, Akın Ka­ra­da­yı ve Genel Sek­re­ter Ediz Ver­di­oğ­lu yer aldı.
Oda yö­ne­tim ku­ru­lu ile bir­lik­te TŞOF Genel Ku­ru­lu’na ka­tı­lan Didim Şo­för­ler ve Oto­mo­bil­ci­ler Odası Baş­ka­nı Barış Şam, genel ku­ru­lu de­ğer­len­di­re­rek, güven ta­ze­le­ye­rek ye­ni­den genel baş­kan­lı­ğa se­çi­len Meh­met Yi­ği­ner ve eki­bi­ne ba­şa­rı­lar di­le­di. Baş­kan Şam, “Tür­ki­ye’nin en büyük, en yay­gın ve en köklü mes­lek ku­ru­luş­la­rın­dan biri olan Tür­ki­ye Şo­för­ler ve Oto­mo­bil­ci­ler Fe­de­ras­yo­nu­mu­zun (TŞOF) 33. Ola­ğan Genel Ku­ru­lu, An­ka­ra'da ya­pıl­dı. Bizde Didim Şo­för­ler ve Oto­mo­bil­ci­ler Odası Yö­ne­tim Ku­ru­lu ola­rak fe­de­ras­yo­nu­mu­zun genel ku­ru­lu­na ka­tıl­dık. Şoför es­na­fı­mı­zın hak­la­rı­nı ko­ru­ma nok­ta­sın­da gös­ter­miş ol­du­ğu ka­rar­lı duruş, sek­tö­rü­mü­ze ka­zan­dır­dı­ğı hiz­met­ler ve bir­lik be­ra­ber­lik an­la­yı­şıy­la her zaman önem­li ça­lış­ma­la­ra imza atan Genel Baş­ka­nı­mız Sayın Meh­met Yi­ği­ner’i teb­rik edi­yor, yeni görev dö­ne­mi­nin tüm esnaf ca­mi­amı­za ha­yır­lı ol­ma­sı­nı te­men­ni edi­yo­ruz” dedi.
“GENEL BAŞ­KA­NI­MI­ZIN HER ZAMAN YA­NIN­DA­YIZ”
Se­çi­min tüm Tür­ki­ye’ye ve şoför es­na­fı­na ha­yır­lı uğur­lu ol­ma­sı­nı di­le­yen Didim Şo­för­ler Odası Baş­ka­nı Barış Şam, “Ula­şım, ha­ya­tın en önem­li nok­ta­sın­da yer alı­yor. Tüm ula­şım ca­mi­ası adına hem ula­şı­mı sağ­la­yan­lar, hem de ula­şım­dan fay­da­la­nan­lar için daha güzel gün­ler te­men­ni edi­yo­rum. TŞOF ca­mi­ası­nın güçlü şe­kil­de yo­lu­na devam et­me­si adına genel baş­ka­nı­mı­zın her zaman ya­nın­da ol­ma­ya devam ede­ce­ğiz. Bir­lik­ten doğan gü­cü­müz­le, es­na­fı­mız için ça­lış­ma­ya ve hiz­met üret­me­ye devam ede­ce­ğiz” diye ko­nuş­tu.
Genel ku­rul­da Tür­ki­ye’nin dört bir ya­nın­dan gelen oda baş­kan­la­rı ve tem­sil­ci­ler bir araya ge­lir­ken, ulaş­tır­ma ve ta­şı­ma­cı­lık sek­tö­rü­nün ge­le­ce­ği­ne yö­ne­lik önem­li de­ğer­len­dir­me­ler ya­pıl­dı. - HABER : MAVİ DİDİM GAZETESİ