15 Ocak Cumartesi günü Aydın'da olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyareti öncesi AKP Didim İlçe Başkanlığı, ilçe binasında üyelerine özel PCR testi yaptırdı. 
Didim İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Didim AKP İlçe Başkanlığı binasında yapılan özel PCR testinin neden Didim Devlet Hastanesi’nde yapılmadığı ise akıllarda soru işareti bıraktı. 
PCR testinin yapıldığı esnada hiçbir üyenin maskesi bulunmazken mesafe kurallarına uyulmadığı da gözden kaçmadı. PCR testleri barkod sistemi uygulanarak yapılırken, test yapan sağlık görevlilerinin bu barkodu elle yazarak uygulamaya geçirdikleri görüldü.
PCR testi yapılması gerekirken uygun şartların oluşturulmadığı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sürekli olarak hatırlattığı maske ve mesafe kuralına ise Didim İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin dahi uymadığı görüldü. 
Son olarak, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın 12 Ocak 2022 tarihinde yaptığı açıklamada “Bundan böyle PCR testi yalnızca semptom gösteren kişilere yapılacaktır.” İfadeleri almıştı. AKP İlçe binasında PCR testi yapılan kaç kişi de semptom vardı da böyle bir uygulama yapıldı.
HABER: ELİF DİKBAŞ

DENİZ AKTAŞ: AÇIK AÇIK SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYORUM DENİZ AKTAŞ: AÇIK AÇIK SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYORUM