Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin kurultayının ardından ilk ziyaretini Didim’de gerçekleştirdi. 
Didim’e gelen Genel Başkan Muharrem İnce, ilk olarak Merkez Camii önünden esnaf ziyaretiyle başladı. Cumhuriyet caddesi ve Atatürk bulvarındaki esnaf ziyaretlerinin ardından seçim otobüsüyle şehir turu atan İnce, Memleket Partisi Didim İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi. İlçe binasında partililerle bir araya gelen İnce, partililerle hatıra fotoğrafı çekilerek, Didim’den ayrıldı. 
“Hakkımı helal etmiyorum”
Cumhuriyet Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret eden İnce, birçok vatandaş tarafından sevgiyle karşılanıp, fotoğraf çektirse de bazı vatandaşlar tarafından da tepki aldı. Esnaf ziyareti esnasında bir kadın, 2018 yılından gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kastederek, “Muharrem Bey ben size hakkımı helal etmiyorum” demesinin ardından İnce “neden” diye sordu. Neden sorusunun ardından konuşmasına devam eden kadın “Ben geçen seçimlerde kapı kapı dolaştım. Oy istedim sizin için, ama siz ne dediniz. Kaç bin arkamda dediniz; İncenin cevabı ise 50 bin.. Dinleyecekseniz anlatayım” derken “Kadın bana o gün anlatacaktınız. O gün çıkıp açıklama yapacaktınız. Siz bizi sattınız. “sözleriyle eleştirdi. Kadının sattınız sözüne ise Muharrem İnce “Beni satan CHP, 12 bin sandığa gözlemci koymadı. Belgesini göndereyim mi size” sözleriyle cevap verdi. Kadının İstanbul BŞB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan örnek verirken İnce’de “İmamoğlu doğrusunu yaptı elinde belge vardı, benim elimde belge yoktu.” derken kadın, “ Biz size inandık “sözlerine “Hangi amaçla yaptığını biliyorum ben” diyerek olay yerinden ayrıldı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin, İlçe Binası ziyaretinde ise Cumhuriyet Halk Partisi eski Didim Belediye Başkanı ve son seçimlerde AKP Didim Belediye Başkan Adayı olan Mümin Kamacı da yer aldı. 

Haber:Elif Dikbaş

Didim’de "Genç Şefler Yemek Yarışması" düzenlendi Didim’de "Genç Şefler Yemek Yarışması" düzenlendi