İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, üyelik listeleri 27 Ağustos 2025 tarihinde askıya çıkacak. Askıya çıkan listeler, 15 gün boyunca ilçe binasında vatandaşların incelemesine açık olacak. Bu süre zarfında üyeler, kendi üyelik kayıtlarını kontrol edebilecek ve varsa eksiklik ya da itirazlarını bildirebilecek.
Ayrıca, delege olmak isteyen üyeler de askı süresi boyunca ilçe başkanlığına dilekçe ile başvurabilecek. Böylece kongrede oy kullanacak delegelerin belirlenmesi süreci de resmen başlamış olacak.
Delege Seçimleri 13 Eylül’de
Seçim takvimine göre, Didim’de delege seçimleri 13 Eylül 2025 Cumartesi günü parti ilçe binasında yapılacak. Seçim sonucunda, Didim İlçe Kongresi’nde oy kullanacak delegeler belirlenmiş olacak.
İlçe Kongresi Ekim’de
Takvime göre, İYİ Parti Didim İlçe Kongresi 10-11 Ekim 2025 tarihlerinde saat 13.00’te yapılacak. Kongrede mevcut yönetimin faaliyetleri değerlendirilecek, yeni dönem için ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri seçilecek.
Parti içi demokrasi açısından büyük önem taşıyan kongre sürecine, üyelerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Didim’deki kongre sonucunun hem ilçe siyasetine hem de Aydın genelinde İYİ Parti’nin siyasi yol haritasına yön vermesi bekleniyor.




