Aralık meclis toplantısı 2 birleşimin de gerçekleştiği meclis toplantısına Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, CHP’li Sevinç Karataş, Veli Kurt, Eda Yücel İlhan, Cemal Engil, Erdinç Ülker ve meclis toplantısının ikinci birleşimine Mevlüt Kandil mazeretli olarak katılmadı.

GÜNDEM MADDELERİNE GEÇİLDİ

Celalettin Erol Başkanlığında gerçekleşen toplantıda gündemin ilk maddesi olan 2024 Yılı İçin Sözleşmeli Personel Ücretinin Belirlenmesi konulu yazısı görüşülerek, plan ve bütçe komisyonuna sevk edildi. Gündemin ikinci maddesi olan 2024 Mali Yılı Geçici İşçi Vizesi konulu yazısı görüşülerek, oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin üçüncü maddesi olan Belediye Başkanına Yetki Verilmesi konulu yazısı görüşülerek, oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin dördüncü maddesi olan Borçlanma Yetkisi konulu yazısı görüşülerek, oy çokluğuyla kabul edildi.

Gündemin beşinci maddesi olan Taşınmaz Satışı konulu yazısı görüşülerek, plan ve bütçe komisyonuna sevk edildi.

Meclisin ilk oturumu sonrasında Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen konuların, komisyonca görüşülmesi ve ardından devam edilmesi önerisi kabul edildi. 15 dakika aranın ardından yapılan ikinci oturumda ise Plan ve Bütçeye sevk edilen iki maddeden ilki oy birliği ikincisi ise oy çokluğuyla kabul edildi.

HABER: ELİF DİKBAŞ 

meclis (3)-3

TİP’Lİ ŞIK, DİDİM İLE İLGİLİ BAKAN KURUM’A SORU ÖNERGESİ VERDİ TİP’Lİ ŞIK, DİDİM İLE İLGİLİ BAKAN KURUM’A SORU ÖNERGESİ VERDİ

Editör: Ergun Korkmaz