TVF Kadınlar 2. Ligi 7. Grup 15. hafta mücadelesi, 7 Aralık 2025 Pazar günü saat 14.00’te Didim Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynandı. Didim’in gururu Polat Group Didim Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, güçlü rakibi İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor’u set vermeden 3-0 mağlup ederek hem sahada hem tribünlerde büyük coşku yarattı.

Maça Hâkim Başlangıç
Karşılaşmaya etkili başlayan Didim temsilcisi, ilk sette servis karşılama ve hücumda kusursuza yakın bir performans ortaya koydu. Bloklarda üstünlük sağlayan mavi-beyazlılar, seti rahat bir şekilde öne geçerek moral depoladı.
Servis Baskısı Rakibi Oyundan Düşürdü
İkinci sette Polat Group Didim Belediyespor’un özellikle servis hatlarının artması, İzmir ekibinin manşet düzenini bozdu. Peş peşe gelen servis serileriyle farkı açan Didimli sporcular, tribünleri ayağa kaldıran etkili rallilere imza attı.

Maçı Kapatan Güçlü Hücumlar
Üçüncü sete de aynı kararlılıkla başlayan Didim Belediyespor, orta oyuncuların etkili hücumları ve köşe smaçörlerin başarılı bitirişleriyle rakibine geri dönüş şansı tanımadı. Karşılaşmanın son bölümünde oyunun tüm kontrolünü elinde tutan takımımız, seti ve maçı alarak sahadan net bir 3-0 galibiyetle ayrıldı.
Karşılaşmayı takip eden Didimli voleybolseverler, maç boyunca takımlarına büyük destek verdi. Salondaki enerjinin yüksekliği sporcuların mücadelesine de olumlu yansıdı.

Tribünler Maça Damga Vurdu
Sıradaki Durak: Gaziemir Deplasmanı
Polat Group Didim Belediyespor, 15. hafta galibiyetiyle moral depolarken gözünü bir sonraki karşılaşmaya çevirdi. Takımımız, 10 Aralık 2025 Çarşamba günü saat 18.00’de İzmir Gaziemir’de Gaziemir Belediyesi ile kritik bir deplasman mücadelesine çıkacak.
Didim temsilcimize bu önemli maçta başarılar diliyoruz. Sporcularımızı ve teknik ekibimizi bir kez daha tebrik ediyor, galibiyetlerin devamını diliyoruz.
HABER : ERGUN KORKMAZ




